Puisi Bahasa Jawa Tema Ing kutha gedhe

Puisi Bahasa Jawa Tema Ing kutha gedhe bahasa jawa, pantun jowo, cerpen dalam bahasa jawa, pantun sms lebaran, contoh pantun bahasa jawa, pantun jawa, parikan jawa, pantun lucu, pantun teka teki
pantun teka teki
 
 Ing kutha gedhe

Kabeh paraga dha nduweni lara bisu

Jalaran angger pethuk mung kaya semut

Onthak-anthuk thok

Ditakoni malah tudang-tuding

Kaya wong pancingen, apa ngene iki sing jenenge egois ki.

Semarang, 12 April 1994

(Pustaka Candra. Edisi 193 1996/1997)

Related Post:

0 komentar:

Posting Komentar